TUWI - het verschil
het verschil.

Veratio breidt machinepark uit met Costa:

Om de klanten nog beter van dienst te zijn, heeft Veratio het machinepark uitgebreid met de Costa ontbraammachine van Tuwi. De machine is voorzien van een vacuümtafel om tevens kleine producten te kunnen bewerken. Door de roterende borstels, waarbij de gehele borstel-unit een oscillerende beweging maakt, worden alle gatenpatronen evenredig afgerond. "Het is een hele compacte en bedieningsvriendelijke machine die een mooi resultaat aan onze eindproducten geeft”, aldus Henk van der Bijl van Veratio.

Veratio BV uit Gouda is een productiebedrijf in roestvaststaal en non-ferro o.a. gespecialiseerd in het vervaardigen van luifels, kolommen, trappen, trapleuningen, hekwerken, postkasten, meubilair, leidingwerken en apparatenbouw. De branches waarin Veratio werkt zijn zeer gevarieerd: (Luxe)Jachtbouw, voedingsmiddelenindustrie, offshore, bouw, interieurbouw enz.

Veratio B.V heeft een modern machinepark waaronder een V-groove machine en speciaal machines op gebied van metaalbewerking.

Veratio is ook handelaar en voorraadhouder van RVS. Deze voorraad kenmerkt zich door een enorme veelzijdigheid met een groot aantal specialiteiten.VERATIO B.V.

Marconistraat 101
2809 PG Gouda
www.veratio.nl
info@veratio.nl
Tel. 0182-51 91 11

vertatio3
vertatio3
veratio2a
veratiologo
veratio
Meer informatie?