Uitstekende koffie en het beste persoonlijk advies bij Tuwi tijdens Metavak 


De kracht van ons bedrijf zit in de kennis en kunde van onze mensen en de breedte van het leveringsprogramma. Alles wat we kunnen live laten zien is niet mogelijk. Maar met een levensgrote LED-wall, advies van onze ervaren accountmanagers en uitstekende koffie van onze eigen barista hebben wij voor iedere uitdaging een oplossing paraat. Laat je verrassen door de mogelijkheden binnen ons pakket.

Ervaring op ieder niveau

Dit jaar hebben wij met groot succes het Chinese merk Accurl in de markt geïntroduceerd. De eerste machines staan naar volle tevredenheid te draaien bij een groeiend aantal metaalbedrijven die hun vertrouwen hebben uitgesproken in de oplossingen van Accurl en Tuwi. Naast de machines van Accurl hebben onze monteurs jarenlange ervaring met de machines van Durma, Mitsubishi Electric en Astes4.  

Zelf snijden? Laat je adviseren

Wij kennen de verschillen, weten wat werkt en geven advies over wat je écht nodig hebt voor voor je machinepark. Door ons brede productpakket en ruime ervaring bieden we onze klanten altijd een passende oplossing. 

Vooral voor bedrijven die starten met lasersnijden voelt de investering als een flinke stap. Daarin maken onze snijtechnologie specialisten voor de klant het verschil. We begeleiden je tijdens het volledige proces. Van een slimme inrichting van je productielocatie tot onderhoud en trainen van je personeel, totdat je zelfstandig aan de slag kunt.

We staan voor je klaar. Kom langs op stand E.122!